Planering

Bra planering gör arbetet så mycket roligare! Vare sig det handlar om ett enskilt uppdrag eller en årsplanering så kan vi hjälpa dig att strukturera kommunikationen och se till att saker blir gjorda.

Relativ planering

Det kan vara lite klurigt att planera ett helt kommunikationsår. Vi brukar därför börja med att omvärldsbevaka tillsammans med dig. Vad händer i omvärlden vid olika tidpunkter? Vilka insatser behöver/vill ni göra då? Genom att utgå från vissa hållpunkter blir det enklare att fylla luckorna däremellan.

Så kan vi bidra

Research

Tillsammans benar vi ut vilka olika händelser över året som föranleder något slags kommunikationsbehov. Det kan vara särskilda mässor, events, högtider eller annat. Vi räknar självklart då också med de hållpunkter ni själva redan känner till.

Kommunikationsplan

Utifrån de kända hållpunkterna kan vi tillsammans sätta en detaljerad plan över vad som ska göras och vad som krävs för att det ska vara möjligt. Här får ni goda strategiska råd, men vi lyssnar mer än gärna på dina erfarenheter sedan tidigare.

Presentation

Det är trevligt om kommunikationsplanen ser lite roligare ut än bara ett textdokument. Varför inte göra en webbplats eller en undersida på din befintliga webbplats eller ditt intranät? Det finns också många bra planeringssystem där ute som är interaktiva, pedagogiska och inte minst alltid tillgängliga. Med det sagt – en plan som är nedklottrad på en servett är också en plan!

Det här är en del av det som under våren kommer att publiceras på vår webbplats. Vi reserverar oss för eventuella felaktigheter och ber dig betrakta innehållet som utkast.
menu