Webbutveckling

Vi utvecklar avancerade (och superenkla) webblösningar oftast med WordPress som CMS eller som en så kallad headless-lösning med JavaScript. Inga teman eller pagebuilders – vi gör det rätt från början.

Dynamisk eller statisk?

Vi bygger utifrån vad du behöver och hur du vill jobba med webbplatsen eller appen. Om du själv inte riktigt vet vad du behöver så hjälper vi dig med det också.

En dynamisk sajt passar dig som uppdaterar innehåll och artiklar ofta, till exempel produktsajter, e-handel och webbplatser med något slags nyhetsflöde. Vi bygger anpassade admingränssnitt och funktioner – ditt innehåll hämtas sedan automatiskt (dynamiskt) till rätt plats och med rätt utseende.

En statisk webbplats däremot är den vars innehåll sällan uppdateras och där varje ändring (åtminstone större) görs av oss eller någon annan utvecklare. Exempel på statiska sajter är enklare "visitkortssajter", särskilda produktsajter eller tillfälliga kampanj- eller satellitsajter.

Så kan vi bidra

Behovsanalys och lösning

Vi ser vilka behov du har och föreslår en lämplig lösning utifrån budget och ambitionsnivå.

Innehåll

Saknar du bra innehåll så hjälper vi dig såklart även med det. Läs gärna mer om våra innehållstjänster och andra lösningar som film och visualisering.

Enklare webbplatser

Med enkel menar vi billig. Men med billig menar vi inte dålig. Du levererar ofta innehållet och grundidén själv och vi producerar en snabb, smidig och användarvänlig webblösning. Budgeten brukar ligga kring 10 000–50 000 kr.

Avancerade webbplatser och webbapplikationer

Större produkt- och tjänstewebbplatser eller offentliga myndighetswebbar där det ofta finns många redaktörer och större tekniska krav. Här behövs en lite mer strukturerad och välplanerad lösning och anpassning av admingränssnitt, sidtyper, innehållsmoduler och ibland integrationer med andra system.

E-handel

Katalog- eller e-handelswebbplatser för dig som säljer prylar, tjänster eller andra objekt. Orderhantering, kundkonton, kassa/betalning, lagersaldon med mera – allt kan hanteras på webbplatsen och valmöjligheterna är många.

Webbapplikationer

Alla webblösningar är inte webbplatser. Vi kan bygga webbapplikationer och systemliknande tjänster som driftas lokalt hos er eller på webbservern.

Hosting

Om du själv saknar webbhotell eller helt enkelt bara vill släppa ansvaret tar vi hand om hela kakan åt dig. Vi har många leverantörer vars servrar finns både i Sverige och utomlands. Vi sköter all teknisk support åt dig och blir den enda kontakt du behöver.

SEO

En webbplats från oss har alla förutsättningar att indexeras bra hos sökmotorerna. Den är snabb och lätt, strukturerad och följsam och följer moderna konventioner. Så det är "bara" att börja skapa bra och relevant innehåll som talar till rätt personer.

Det här är en del av det som under våren kommer att publiceras på vår webbplats. Vi reserverar oss för eventuella felaktigheter och ber dig betrakta innehållet som utkast.
menu